ΥΛΙΚΑ
6 φλ. αλεύρι φαρίνα, 1κ.γλυκού αλάτι,
1 αυγό ολόκληρο, 1 φλυτζάνι νερό,
250 γραμ. φέτα, λίγο σουσάμι,
1κ.γλυκού ξερό άνιθο και
1κ.γλυκού σκόνη μουστάρδας ( προαιρετικά )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 φλ. αλεύρι φαρίνα, 1κ.γλυκού αλάτι,
1 αυγό ολόκληρο, 1 φλυτζάνι νερό,
250 γραμ. φέτα, λίγο σουσάμι,
1κ.γλυκού ξερό άνιθο και
1κ.γλυκού σκόνη μουστάρδας ( προαιρετικά )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπωλ κόβουμε τη φέτα σε πολύ μικρά κομμάτια, βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μέσα και στο τέλος βάζουμε το νερό. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε μία σφιχτή ζύμη. Πλάθουμε τη ζύμη σε φρατζολάκια και τα βάζουμε σε ένα λαδωμένο ταψί. Τα αλείφουμε με αυγό και από πάνω ρίχνουμε λίγο σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.--
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου