ΥΛΙΚΑ
2φλ. γιαούρτι στραγγιστό, 2 αγγούρια μέτρια,
2-3 σκελίδες σκόρδο, 4 κ.σούπας ελαιόλαδο,2φλ. γιαούρτι στραγγιστό, 2 αγγούρια μέτρια,
1κ.σούπας κοφτή αλάτι.
Πραιρετικά
λίγος ψιλοκομμένος δυόσμος και άνιθος,
1κ.σούπας ξύδι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα αγγούρια και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Τα σουρώνουμε και τα στραγγίζουμε πολύ καλά. Τρίβουμε το σκόρδο και το ρίχνουμε μαζί με το γιαούρτι σε ένα μπωλ και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα κομμάτια του αγγουριού, το λάδι,το αλάτι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πάρα πολύ καλά. Το φυλάμε στο ψυγείο σκεπασμένο.
Σερβίρεται κρύο. Μόλις το βγάλουμε από το ψυγείο και πριν το σερβίρουμε,το ανακατεύουμε πάλι καλά.------
Σερβίρεται κρύο. Μόλις το βγάλουμε από το ψυγείο και πριν το σερβίρουμε,το ανακατεύουμε πάλι καλά.------
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου